WMF |
WMF Mini tésztafőző edény betéttel 18cm 3,00l
EAN vonalkód: | 4000530579898 |
Gyártó cikkszám: | 0718826040 |
WMF Mini tésztafőző edény betéttel 18cm 3,00l |
Leírás
WMF Mini tésztafőző edény betéttel 18cm 3,00l
A WMF Mini tésztafőző edény ideális kis tésztaadagok készítéséhez. A víz nem tud kifutni az edényből a speciális betétnek köszönhetően. Főzés után a tészta könnyen leszűrhető. Az edényben egy belső mérőskála segíti a víz adagolását.
Kis adag étel elkészítéséhez vagy egyszemélyes háztartásokba nélkülözhetetlen segédeszközök a WMF Mini kollekció által kínált fazekak, serpenyők. A kollekcióban a mini méretű edények nagyon széles skálán megtalálhatóak, melynek minden egyes tagja helytakarékos. Ha kis méretű, praktikus konyhai eszközt keres ebben a kollekcióban a lábastól a tálalóserpenyőig mindent megtalál.
Természetesen a WMF Mini is, mint nagyobb társai kiváló minőségű és rendkívül tartós Cromargan®-ból (18/10 rozsdamentes nemesacélból) készülnek és univerzális TransTherm® aljjal rendelkeznek, ami minden tűzhely típushoz alkalmas. A magasfényű Mini edények a legapróbb részletig mesterien kidolgozottak.
A Cromargan® anyagról
A WMF Cromargan® néven regisztrált 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ az edények gyártáshoz, és ezt technológiát alkalmazza fazékkínálata többségénél. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Nagyon magas százalékban található meg benne a nikkel, aminek jóvoltából a fazekak extra fényesek, ezért is találó az anyag elnevezése.
Az acél nemesítésével jött létre ez a kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes acél. Tartalmaz: 72 % acélt, 18 % krómot és 10 % nikkelt. Ez egy nagyon tartós anyag, ami ellenáll az étkezési savaknak. Megjelenése gyönyörűen fényes és tisztítása könnyű.
A TransTherm® technológiáról
Az univerzális TransTherm® technológiával készült edények minden típusú tűzhelyen használhatóak, beleértve az indukciós főzőlapot is. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. A hagyományos főzési időhöz képest gyorsabban készítheti el az ételeket, amivel kíméli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Így az edények tökéletesen alkalmasak főzéshez, zsiradékban való sütéshez, pároláshoz, előkezeléshez vagy gőzöléshez. Egyben időt és akár elektromos energiát is takarít meg Önnek.