Leírás
WMF Durado serpenyő 28cm
Akár hobbi, akár profi szakács, akár sült tojás szalonnával, a klasszikus serpenyő nem hiányozhat egyetlen konyhából sem!
A WMF serpenyők megfelelő modellt kínálnak minden ételhez, minden alapanyaghoz és mindenféle készítményhez. Válasszon a kiváló minőségű rozsdamentes acél, alumínium vagy a többrétegű anyagok közül! A serpenyők hőálló kerámia tömítéssel és tartós "PermaDur" tapadásmentes bevonattal rendelkeznek. Válasszon megfelelőt konyhájába a különböző méretek, formák és peremmagasságok, valamint a megfelelő serpenyő fedelek közül.
Minden hosszú fogantyús edényt ergonomikus fogantyúval láttak el, így nagyon kényelmes a fogásuk a kézben.
Előnyei:
- Biztonságos kezelés az ergonomikus rozsdamentes acél fogantyúnak köszönhetően.
- TransTherm® univerzális alap, minden típusú főzőlaphoz alkalmas.
- Nincs letapadás a serpenyőben még kevés zsírral sem.
- Sütőálló, rendkívül hőálló 400 ° C-ig (tűzhelyen) vagy 250 ° C-ig (sütőben).
- Széles öntőperem a cseppmentes öntéshez.
A Cromargan® anyagról
A WMF Cromargan® néven regisztrált 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ az edények gyártáshoz, és ezt technológiát alkalmazza fazékkínálata többségénél. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Nagyon magas százalékban található meg benne a nikkel, aminek jóvoltából a fazekak extra fényesek, ezért is találó az anyag elnevezése.
Az acél nemesítésével jött létre ez a kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes acél. Tartalmaz: 72 % acélt, 18 % krómot és 10 % nikkelt. Ez egy nagyon tartós anyag, ami ellenáll az étkezési savaknak. Megjelenése gyönyörűen fényes és tisztítása könnyű.
A TransTherm® technológiáról
Az univerzális TransTherm® technológiával készült edények minden típusú tűzhelyen használhatóak, beleértve az indukciós főzőlapot is. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. A hagyományos főzési időhöz képest gyorsabban készítheti el az ételeket, amivel kíméli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Így az edények tökéletesen alkalmasak főzéshez, zsiradékban való sütéshez, pároláshoz, előkezeléshez vagy gőzöléshez. Egyben időt és akár elektromos energiát is takarít meg Önnek.