Termékinformációk
Profi serpenyő 28cm
22 cm-es főzőfelülethez alkalmas. Különböző méretű, formájú és alapanyagú serpenyők állnak rendelkezésre minden alkalomra és minden ételhez a szükséges verzió.
Klasszikus serpenyők teljes egészében Cromargan®-ból. Strapabíró, sokoldalú és elpusztíthatatlan. A TransTherm® univerzális alap hosszan tárolja a hőt és minden típusú hőforráson alkalmazható, beleértve az indukciós lapot is. A Profi serpenyő minden olyan étel elkészítésére alkalmas, amelyet hirtelen, magas hőmérsékleten kell elkészíteni.
Alapanyag | Cromargan® 18/10-es rozsdamentes acél |
Kategória | serpenyők |
Kollekció | Profi |
Tisztítás | Mosogatógépben tisztítható |
Szín | |
Tulajdonság | TransTherm® szendvicstalpazat, minden főzőlaptípushoz | rozsdamentes acél fogantyúk |
Főzőlap típusa | gáz, kerámia és indukciós főzőlap |
Magasság | 62 mm |
Átmérő | 280 mm |
Alapanyag | 18/10 rozsdamentes acél Cromargan ® |
Megjelenés | polírozott |
Különlegesség | TransTherm® univerzális bázis |
Főzőlap | alkalmas indukciós főzőlapon való használatra |
Magasság | 6,2 cm |
Szélesség | 28 cm |
A Cromargan® anyagról
A WMF Cromargan® néven regisztrált 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ az edények gyártáshoz, és ezt technológiát alkalmazza fazékkínálata többségénél. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Nagyon magas százalékban található meg benne a nikkel, aminek jóvoltából a fazekak extra fényesek, ezért is találó az anyag elnevezése.
Az acél nemesítésével jött létre ez a kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes acél. Tartalmaz: 72 % acélt, 18 % krómot és 10 % nikkelt. Ez egy nagyon tartós anyag, ami ellenáll az étkezési savaknak. Megjelenése gyönyörűen fényes és tisztítása könnyű.
A TransTherm® technológiáról
Az univerzális TransTherm® technológiával készült edények minden típusú tűzhelyen használhatóak, beleértve az indukciós főzőlapot is. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. A hagyományos főzési időhöz képest gyorsabban készítheti el az ételeket, amivel kíméli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Így az edények tökéletesen alkalmasak főzéshez, zsiradékban való sütéshez, pároláshoz, előkezeléshez vagy gőzöléshez. Egyben időt és akár elektromos energiát is takarít meg Önnek.