WMF |
WMF Vitalis Aroma gőzpároló rendszer
EAN vonalkód: | 4000530586490 | ||||
Gyártó cikkszám: | 1740026040 | ||||
V&B Budapest, Régi posta utca 5.: | 2 db készleten | ||||
Várható kiszállítás: | 2023. október 03. | ||||
|
Paraméterek
Alapanyag | Cromargan® 18/10-es rozsdamentes acél |
Kategória | párolóedények |
Kollekció | Vitalis |
Tisztítás | Mosogatógépben tisztítható |
Súly | 5700 gramm |
Szín | |
Tulajdonság | TransTherm® szendvicstalpazat, minden főzőlaptípushoz | rozsdamentes acél fogantyúk |
Főzőlap típusa | gáz, kerámia és indukciós főzőlap |
Hol használhatom? | hűtőben | sütőben és fagyasztóban is használható |
Magasság | 100 mm |
Űrtartalom | 6500 ml |
Alapanyag | 18/10 rozsdamentes acél Cromargan ® |
Megjelenés | polírozott |
Fedél | magas minőségű hőálló üveg szilikontömítéssel |
Mosogatógépben mosogatható | igen |
Technológia | az érzékelő méri a hőmérsékletet az edényben |
Jellemzők | TransTherm® univerzális bázis - az összes főzőlapon használható | Stay Cool fülek rozsdamentes acélból |
Hosszúság | 41 cm |
Szélesség | 27 cm |
Űrtartalom 6,5 l |
Leírás
FIGYELEM! Az akció a termék párolóbetéttől való megkarcolódása miatt érvényes, mely a használat során egyébként is előfordul.
A Cromargan® anyagról
A WMF Cromargan® néven regisztrált 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ az edények gyártáshoz, és ezt technológiát alkalmazza fazékkínálata többségénél. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Nagyon magas százalékban található meg benne a nikkel, aminek jóvoltából a fazekak extra fényesek, ezért is találó az anyag elnevezése.
Az acél nemesítésével jött létre ez a kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes acél. Tartalmaz: 72 % acélt, 18 % krómot és 10 % nikkelt. Ez egy nagyon tartós anyag, ami ellenáll az étkezési savaknak. Megjelenése gyönyörűen fényes és tisztítása könnyű.
A TransTherm® technológiáról
Az univerzális TransTherm® technológiával készült edények minden típusú tűzhelyen használhatóak, beleértve az indukciós főzőlapot is. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. A hagyományos főzési időhöz képest gyorsabban készítheti el az ételeket, amivel kíméli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Így az edények tökéletesen alkalmasak főzéshez, zsiradékban való sütéshez, pároláshoz, előkezeléshez vagy gőzöléshez. Egyben időt és akár elektromos energiát is takarít meg Önnek.