Termékinformációk
A halételek sokoldalúak, egészségesek és finomak - ha megfelelően főzik meg. Szüksége lesz a megfelelő lazacra, pisztrángra és tőkehalra. Ha WMF hal tálat használja nemcsak lédúsak és ízletesek lehetnek a filék és a tenger gyümölcsei, hanem hosszúkás ovális alakjának köszönhetően ropogósak is. Mi a helyzet például a friss finomságokról a piacon? Süsse, fordítsa, párolja, adjon hozzá friss fűszernövényeket és citromfüvet. Az ergonomikus fogantyú jól és biztonságosan a kezében van, és az anti-stick bevonat nem égeti el a halat. Minden erejével az összetevőkre, a sütésre koncentrálhat.
Alapanyag | Cromargan® 18/10-es rozsdamentes acél |
Kategória | serpenyők |
Kollekció | Devil |
Tisztítás | Csak kézi mosogatás javasolt |
Súly | 4200 gramm |
Szín | |
Főzőlap átmérője | 220 mm |
Magasság | 65 mm |
Alapanyag | Cromargan ® 18/10 rozsdamentes acél, hőálló üveg |
Megjelenés | polírozott |
Különlegesség | univerzális TransTherm® alj |
Főzőlap | minden típusú tűzhelyhez - indukcióhoz is |
Hossz | 38 cm |
Szélesség | 26 cm |
Magasság | 6,5 cm |
Mosás | kézzel |
A Cromargan® anyagról
A WMF Cromargan® néven regisztrált 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ az edények gyártáshoz, és ezt technológiát alkalmazza fazékkínálata többségénél. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Nagyon magas százalékban található meg benne a nikkel, aminek jóvoltából a fazekak extra fényesek, ezért is találó az anyag elnevezése.
Az acél nemesítésével jött létre ez a kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes acél. Tartalmaz: 72 % acélt, 18 % krómot és 10 % nikkelt. Ez egy nagyon tartós anyag, ami ellenáll az étkezési savaknak. Megjelenése gyönyörűen fényes és tisztítása könnyű.
A TransTherm® technológiáról
Az univerzális TransTherm® technológiával készült edények minden típusú tűzhelyen használhatóak, beleértve az indukciós főzőlapot is. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. A hagyományos főzési időhöz képest gyorsabban készítheti el az ételeket, amivel kíméli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Így az edények tökéletesen alkalmasak főzéshez, zsiradékban való sütéshez, pároláshoz, előkezeléshez vagy gőzöléshez. Egyben időt és akár elektromos energiát is takarít meg Önnek.